Video srovnání skutečných míst a jejich zpracování v TLOU2 | Videa

Video srovnání skutečných míst a jejich zpracování v TLOU2

  • 21. 6. 2020, 19:06
  • Redakce

The Last of Us II přináší skutečně dokonalé grafické zpracování, fanoušci nyní vytvořili srovnání některých míst – skutečnost vs. zpracování v této hře.

Druhý díl Last of Us je úchvatný jak grafikou a animací obličejů, tak právě detailností a krásou prostředí. Fanoušek na YouTube si dal tu práci a ukazuje nám ve videu, které neobsahuje žádné spoilery, právě porovnání fotek z reality se stejnými místy v této hře. Sami se tak můžete podívat, jak krásný postapokalyptický Seattle tvůrci z Naughty Dog vytvořili.

Mnohdy bychom i řekli, že místa ve hře vypadají i lépe než ve skutečnosti. A to ještě nevíme, jak bude hra vypadat na PS5, kdy v případě tohoto PS-exkluzivního titulu se lze spolehnout na to, že dorazí vylepšená verze s ještě detailnější a hezčí grafikou.

The Last of Us Part II VS Reality | Seattle City Comparison (Spoiler Free)
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.