DLC pro The Last of Us 2 nejsou v plánu | Novinky

DLC pro The Last of Us 2 nejsou v plánu

  • 26. 6. 2020, 06:18
  • Redakce

Studio Naughty Dog se vyjádřilo, že nabídlo kompletní hru a tím to končí, další rozšíření nemají v plánu.

U hráčů vyvolalo a stále vyvolává The Last of Us 2 hodně kontroverzní reakce. Hlavně kvůli příběhu – stěžejním aspektu hry, a proto by šlo očekávat, že ještě Naughty Dog budou chtít něco vysvětlit v rámci rozšiřujícího DLC balíčku, ale není tomu tak. V rozhovoru při rozebírání kontroverzí v příběhu se šéf studia Neil Druckmann nechal slyšet, že vývojářský tým nepracuje na tvorbě jakéhokoli DLC a nemají to ani v plánu.

Tím vice-prezident Naughty Dog hodně stroze a jasně možnost nějakého DLC de fakto vyloučil. Do velké míry to šlo očekávat, protože v jiných případech tvůrci většinou rovnou prodávají Deluxe edice a Season Pass, v rámci nichž si hned se základní hrou přikoupíte právě budoucí DLC.

Je pravda, že základní kampaň v TLOU2 je dost dlouhá a masivní, navíc budou nyní vytíženi přípravou PlayStation 5 verze, která nebyla sice oficiálně potvrzena, ale lze ji očekávat. A kdoví jestli bude nějaké The Last of Us III, dokázali bychom si ho představit třeba coby úplně prequel k prvnímu dílu.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.