Last of Us Part II se skvěle prodává a je pod palbou závistivců | Novinky

Last of Us Part II se skvěle prodává a je pod palbou závistivců

  • 19. 6. 2020, 18:08
  • Redakce

The Last of Us 2, které dnes vstoupilo do prodeje, sklízí nejen v tuzemsku velký úspěch, závistiví hráči se hru snaží masově pošpinit.

Všichni majitelé PS4 se dnes dočkali a právě nyní tráví první chvíle svého putování s Ellie. Tvůrci tento velký okamžik doplnili krátkým spotem shrnujícím úspěšná hodnocení v recenzích:

The Last of Us Part II – Official Accolades Trailer | PS4

Mimochodem tuzemská pobočka Sony již prostřednictvím tiskové zprávy stihla informovat, že prvotní zájem fanoušků je obrovský. A během prvního dne po uvedení na trh v České republice a na Slovensku jde o historicky nejúspěšnější hru historie z dílen PlayStation Studios. Škoda, že zároveň s tím nezveřejnili alespoň nějaká čísla, abychom si mohli udělat lepší představu o velikosti místní fanouškovské základny.

V průběhu dne se toho ohledně The Last of Us Part II událo mnohem více. Spolu s nadšenými hráči se na internetu rozjela i vlna závistivců, kteří nemají PlayStation 4 a místo pořízení raději škodí. A tak je server Metacritic pod palbou strohých negativních hodnoceních od uživatelů, kteří na ni hází špínu, patrně jen proto, že nemají možnost si toto vydařené pokračování zahrát.

Na závěr ještě doporučíme naši recenzi, ze které si The Las of Us II odneslo plný počet bodů.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.