Na Dragon Age 4, nové NFS, Skate 4 a patrně nový Battlefield nás EA jen nalákalo | Spekulace

Na Dragon Age 4, nové NFS, Skate 4 a patrně nový Battlefield nás EA jen nalákalo

  • 19. 6. 2020, 06:43
  • Redakce

Musíme narovinu říct, že nás akce EA Play 2020 docela zklamala. Konkrétního obsahu bylo minimum a to nejlákavější přišlo bez konkrétních informací.

Před konáním EA Play 2020 jsme měli plno tipů a tajných přání na hry, které by mohly být poprvé představeny světu. Oznámení se nakonec smrsklo na menší tituly od jiných vývojářů, kde bude EA pouze coby vydavatel. Trailer a informace k FIFA 21 také nepřinesly příliš konkrétního a kompletní odhalení zvučného jména chybělo.

Na základě EA Play 2020 můžeme potvrdit, že se chystá nové Need for Speed ve studiu Criterion, což asi pro nikoho není překvapivá informace, ale už jasné pravidlo.

Zdroj: oficiální web distributora

Lehce naznačeno bylo i Dragon Age 4, o němž se také nějaký pátek spekuluje, během eventu nepadlo ani jméno tohoto dalšího projektu od Bioware, i když vizuálním stylem této sérii odpovídá.

Zdroj: oficiální web distributora

Dalším teaserem, který opět neřekl nic konkrétního a jen rozhýří vlny spekulací, byla patrně nová hra série Battlefied od DICE, která má nabídnout epické bitvy v měřítku a věrohodnosti o stupeň vyšší, než jsme doposud zažili.

Oficiálně potvrzen byl Skate 4, v tomto případě jsme se dozvěděli o návratu této značky, i když prozatím nebyly prezentovány žádné materiály, ani jediný obrázek. Už vzhledem k tomu lze očekávat vydání úplně nejdříve koncem roku 2021.

Poslední tajemnou informací je projekt od Motive Studios, což by měla být úplně nová herní značka, ale podle všechno stále v rané fázi vývoje. Slibují inovativní hratelnost a otevřené možnosti kreativity, jaká by bez technologií nové generace konzolí nebyla možná.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.