Oficiální představení pohádkového Lost in Random | Novinky

Oficiální představení pohádkového Lost in Random

  • 19. 6. 2020, 06:01
  • Redakce

Poněkud temnější pohádková hra, v rámci které se „ztratíme v náhodě“, byla představena v rámci EA Play 2020.

Hra Lost in Random byla poprvé bez větších detailů představena už v rámci E3 2019, letos měly přijít další detaily také na této americké události, místo níž přišlo EA s vlastním online eventem EA Play 2020. Níže si můžete zhlédnout debutový teaser trailer a první screenshoty.

"Každý se může cítit bezmocný při žonglování s náhodností a chaosem, který se vyskytuje v jejich životě," řekl v tiskové zprávě generální ředitel Zoink Games, Klaus Lyngeled. "S Lost in Random doufáme, že dopravíme hráče do alternativního světa, kde v této náhodnosti najdou sílu."

Právě jeho slova jsou stejně tajemná, jako je tato fantasy akce samotná. Do světa byl vypuštěn prvotní teaser trailer na Lost in Random, v němž bude hlavní hrdinka Dicey používat chaos a náhodnost, aby osvobodila království od kletby. Dočkat bychom se měli hodně temných míst, akční pasáže této plošinovky mají střídat i různé hříčky a hádanky, ale pořád bude platit především to, že v hlavní roli je zde náhoda.

Vydání Lost in Random nevypadá špatně, ale stejně jako u všech dalších her představených v rámci EA Play 2020 nemáme bližší detaily. Termín vydání byl stanovený na příští rok.

Lost in Random – Official Teaser Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.