Akční Rocket Arena vyjde v červenci | Novinky

Akční Rocket Arena vyjde v červenci

  • 19. 6. 2020, 05:18
  • Redakce

Electronic Arts společně s vývojáři z Final Strike Games oficiálně představili hru.

Jak už samotný název napovídá, v hlavní roli zde budou rakety, a to v online podání. Kromě PlayStation 4 hra dorazí i na další platformy a nabídne napříč všemi cross-play. I když by se mohly pouze rakety zdát obsahově chudé téma, vývojáři slibují rozmanité souboje, především díky různým typům speciálních raket a schopností hrdinů. Hra nabídne pouze online hraní v režimu tři-na-tři.

Abyste celou arénu ovládli, budete se muset naučit vykrývat střely a pracovat hlavně s dobrým načasováním. Mimochodem v Rocket Arena nikdy nemůže zemřít, ať už schytáte jakékoli množství střel, stále jste naplno v akci, protože se obratem vracíte na scénu. Okolo si již můžete prohlédnout vizuální představení hry, která je již prakticky hotová a vyjde 14. července. Narovinu nečekáme úplně dlouhodobou hratelnost, ale na chvilkové odreagování by Rocket Arena mohlo posloužit dobře.

Rocket Arena - Official Reveal Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.