Trailer a potvrzení datumu vydání WW 2K Battlegrounds | Videa

Trailer a potvrzení datumu vydání WW 2K Battlegrounds

  • 8. 7. 2020, 20:34
  • Ivan Herman

Došlo k plnohodnotnému představení letošního arkádového wrestlingu.

Letos se od 2K nedočkáme nového pokračování WW 2K, zato dorazí tento ryze arkádový spin-off s podtitulem Battleground. Níže se můžete podívat na první kompletní trailer, který následuje nedávné oznámení hry.

WWE 2K Battleground nabídne při vydání 70 známých hvězd z WWE, přičemž další mají následně přibývat. Tvůrci ze studia Saber Interactive slibují jak obyčejné exhibiční západy, tak komplexnější zážitek v rámci kampaně. Jejím smyslem má být vybojování si dostatečné pozice pro získání kontaktu přímo v rámci WWE. Odemykejte nové arény inspirované lokacemi jako je Everglades, Bootcamp, Mexico, New York a Skotsko, a získávejte cenné rady od legendárních osobností WWE, jako je “Stone Cold” Steve Austin nebo Paul Heyman.

Hráči budou mít také možnost přizpůsobit si arény dle svých představ a dát tak každému zápasu nádech osobitosti a využít Superstar Creator a navrhnout si svou unikátní WWE Superstar postavy s rozdílnými tělesnými typy, oblečením, vlasy a bojovými styly.

Současně s tímto zveřejněním traileru a detailnějších informací o náplni hry jsme se dozvěděli také termín vydání – 18. září 2020.

WWE 2K Battlegrounds Announce Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.