Star Wars: Squadrons byly představeny v traileru | Novinky

Star Wars: Squadrons byly představeny v traileru

  • 15. 6. 2020, 17:22
  • Jaroslav Pazdera

Dle dřívějšího oznámení jsme se dočkali traileru a některých podrobností o hře.

Jak bylo slíbeno, v 17:00 hodin jsme se dočkali traileru na novou Star Wars hru. Její podtitul Squadrons přesně odkazuje na obsah i hratelnost, protože se budete účasnit soubojů letek o pěti hráčí v soubojích 5v5. Celou hru by mělo být možné projít také v rámci zajímavé kampaně pro jednoho hráče a příběh by měl být situován do doby končící galaktické občanské války, kdy Nová Republika bojuje za svobodu, zatímco Impérium si vynucuje jeden řád. Stěžejní ale bude určitě multiplayer, který nabídne celou řadu herních modů, umožná plánování bitev přímo v přípravné místnosti a vyšle vaši skupinu pěti lodí do velkých galaktických bitev.

Star Wars: Squadrons – Official Reveal Trailer

Jednotlivé bitvy se budou odehrávat na různých bojištích rozesetých po celé galaxii, s designem samozřejmě vycházejícím z tého galaktické ságy. V rámci bitev si budeme moci sednout do řady různých lodí jak ze strany Republiky tak Impéria (ve videu jsme mohli vidět například A-wingy a TIE Bombery). Lodě bude možné modifikovat, za letu upravovat vlastnosti a souboje budou hodně o taktice. Za vyhrané bitvy budete získávat různé doplňky, odemykat nové vybavení a úrovně výbavy. Na videu jsme mohli vidět i bitevní křižník impéria, ale ten bude zřejmě dostupný jen jako dekorace nebo nějaká speciální schopnost.

Hra vychází již poměrně brzy, 2.10. a to na všechny současné platformy s podporou cross-play a také PS VR!

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.