Osm minut záběrů z hororového The Dark Pictures Anthology: Little Hope | Videa

Osm minut záběrů z hororového The Dark Pictures Anthology: Little Hope

  • 26. 6. 2020, 19:59
  • Redakce

Druhé pokračování Dark Pictures Anthology vyjde letos v létě, podívejte se na hororové gameplay video.

V hlavní roli druhého dílu plánované série, který bude mít podtitul Little Hope, vystupuje čtveřice studentů a jejich učitelka Angela. Všichni jsou uvězněni ve stejnojmenném městečku, bojují o své životy a unikají před děsivými přízraky, které zde číhají na každém kroku. Velkou devízou hry bude hraní online s jedním kamarádem nebo až s pěti přáteli v unikáním offline módu. A jen na vás bude, jestli se vám podaří zachránit všechny zúčastněné postavy.

Zveřejněné záběry ukazují moc hezké grafické zpracování v temném a strašidelném prostředí plném neprostupné mlhy a tmy. Na podivné okolnosti třeba v podobě tajemné panenky nemusíme čekat dlouho. Hra v sobě bude kombinovat opravdu hororové prostředí i scénář a má za cíl být interaktivním filmem s volbou odpovědí během rozhovorů. To má zajistit rozvětvení a další postup v příběhu.

K vydání The Dark Pictures Anthology: Little Hope dojde koncem letošního léta, přesnější datum zatím nevíme, ale i vzhledem k vydaným gameplay záběrům můžeme hru očekávat již brzy.

The Dark Pictures: Little Hope - Gameplay First Look - PS4/XB1/PC
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.