Oficiální představení Mafia Trilogy, Remaster dvojky již v prodeji | Novinky

Oficiální představení Mafia Trilogy, Remaster dvojky již v prodeji

  • 19. 5. 2020, 18:20

Přesně jak bylo slíbeno – 2K představilo detaily o trilogii Mafia. Všechny informace přinášíme na jednom místě.

Tentokrát se vydavateli po nalákání, které proběhlo v minulém týdnu, úplně nepovedlo udržet všechny informace pod pokličkou. Nyní zde již máme vše oficiálně posvěcené, a tak si shrneme co nás ve světě Mafia nyní a v nejbližší době čeká.

Mafia: Definitive Edition

Začneme tím, co je určitě pro všechny fanoušky největší lákadlo celé trilogie – kompletně předělaná původní jednička. Od základu znovu a s využitím moderních technologií. Původní hra vyšla v roce 2002 a tento remake přinese podporu 4K a HDR a dokonce šáhne i do příběhové části. To, jestli se vše povedlo a neztratí hra své kouzlo zjistíme 28. srpna letošního roku, kdy bude hra vydaná. Do města Lost Heaven ze 30. let například přidá motorky či sběratelské předměty. Již nyní lze hru předobjednat samostatně, nebo rovnou zakoupit v rámci kompletní kolekce Mafia Trilogy.

Mafia: Definitive Edition
Název hry

Mafia: Definitive Edition

Datum vydání PS4

25. 9. 2020

Aktuální cena na PS Store

999 Kč

Vývojář

Hangar 13

Žánry

Akce, Dobrodružná

Mafia: Definitive Edition - Coming September 25

Mafia II: Definitive Edition

V případě druhého dílu skutečně nejde o kompletní remake, ale o remaster. Ostatně již dnes jsme vám přinesli video srovnávající přímo grafickou stránku původní PS3 hry a této zmodernizované verze pro PS4. Vylepšena byla jak grafika, tak ozvučení. Kromě toho jsou součástí definitivní edice i všechny příslušné příběhové doplňky a spoustu dalších bonusových předmětů. Naše recenze PS4 verze již brzy.

Mafia 2: Definitive Edition
Název hry

Mafia 2: Definitive Edition

Datum vydání PS4

19. 5. 2020

Aktuální cena na PS Store

175 Kč

Vývojář

Hangar 13

Žánry

Akce, Dobrodružná

Mafia III: Definitive Edition

V případě zatím nejnovějšího přírůstku nedošlo prakticky k žádným změnám. Přestože tato část nebyla do poslední chvíle úplně jasná, hra v základu obsahuje všechna DLC. Konkrétně tak dva bonusové balíčky a DLC Faster, Baby!, Stones Unturned a Sign of the Times.

Mafia III
Název hry

Mafia III

Datum vydání PS4

7. 10. 2016

Aktuální cena na PS Store

899 Kč

Vývojář

2K Czech, Hangar 13

Žánry

Akce, Dobrodružná

Teď už se jen můžete pokochat okolními vizuálními záběry. A během následujících týdnů se můžeme těšit na další detaily ohledně nejzajímavějšího kousku z trojice – předělávky původní hry. Cena kompletního balíčku na PS Store je 1 649 Kč, samotný druhý i třetí díl v Definitive Edice vychází na 779 Kč, přesná cena prvního dílu není známá, ale po přepočtu a dle dostupných informací by měla být patrně okolo 1000 Kč. Každopádně pokud máte zájem o první a druhý díl, určitě se vám i tak vyplatí koupě celé Trilogy.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.