Mortal Shell vyjde i v krabicové verzi | Novinky

Mortal Shell vyjde i v krabicové verzi

  • 14. 8. 2020, 06:54
  • Ivan Herman

Digitální edice vychází příští týden, v krabicové verzi dorazí hra začátkem října.

Vydavatel Playstack společně s tvůrci z nezávislého studia Cold Symmetry se rozhodli vyslyšet volání komunity a hra Mortal Shell, která dorazí na PS Store již 18. srpna, nakonec bude mít i fyzickou edici. Na pultech obchodů se hra objeví 2. října.

Mortal Shell: Release Date Trailer

Vývojářské studio Cold Symmetry bylo založeno v roce 2017, přičemž jeho součástí jsou veteráni zkušení z mnoha AAA projektů v jiných firmách a se svým debutovým projektem Mortal Shell mají velké ambice. Samotnou hru charakterizují jako propracované akční RPG, které otestuje vaše duševní zdraví a odolnost v tomto rozvráceném světě. Souboje mají vyžadovat taktizování, přednost a mají být relativně hardcore, nepromíjející chyby.

Pokud se vám titul zalíbil, tak můžete buď počkat do příštího úterý na digitální verzi, nebo zhruba dva měsíce na tu krabicovou.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.