Lego Star Wars: Skywalker Saga zřejmě odloženo na 2021 | Spekulace

Lego Star Wars: Skywalker Saga zřejmě odloženo na 2021

  • 26. 8. 2020, 21:00
  • Jaroslav Pazdera

Minimálně tak hovoří informace, která se objevila v lego obchodě, aby následně byla smazána. Internet ale nezapomíná.

Jak jsme informovali už v květnu, tak připravovaná Lego Star Wars hra měla původně vyjít už v květnu, později se v traileru objevila informace o letošním říjnu a aktuálně tu máme zřejmě další posun. Ten se, podle zachycených obrázků, objevil na oficiální stránce LEGO obchodu a následně byl stažen. Každopádně dokud tam informace byla, hovořila o vydání až v roce 2021, bez bližšího určení. Posunutí může být jednak způsobeno obtížnými podmínkami v probíhající pandemii, ale také může být důvodem to, že hra chce zacílit rovnou na novou generaci konzole PlayStation.

Zdroj: WB Games

Hra by vám měla umožnit hrát příběhy ze ságy Skywalkerů v libovolném pořadí a volně cestovat po galaxii z jednoho centrálního hubu. Jak to ale bude ve skutečnosti, si budeme muset ještě počkat, možná ještě rok.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.