Legendární Dutch dorazí do Predator: Hunting Grounds | Novinky

Legendární Dutch dorazí do Predator: Hunting Grounds

  • 12. 5. 2020, 18:03

V rámci bezplatného DLC se do hry dostane ta nejvíc cool akční postava, kterou ve filmu ztvárnil Arnold Schwarzenegger. Současně ale vyjde i první balíček placených DLC.

Ačkoliv Predator: Hunting Grounds nesklízel zrovna ty nejlepší hodnocení, přesto je to hra, která má velký potenciál. Za titulem ostatně stojí tvůrci IllFonic, kteří přinesli moc pěknou a zábavnou hru Friday The 13th podle stejnojmenného filmu. Tato hra sice funguje dále, ale spory o licence zapříčinily, že už autoři do hry nemůžou přidat ani nové tričko. Vrhli se tedy na další zajímavou filmovou licenci - Predatora.

Zdroj: 20th Century Fox

O tom, že má hra naděje na světlé zítřky svědčí i to, že se autoři příkladně starají o opravy a o obsah. Jako první bezplatné rozšíření dorazí 26.5. legendární major Dutch, velitel jednotky, která na Predátora narazila. Prostřednictvím sbírání takzvaných "Dutch tapes" se dozvíte, jak pokračoval jeho žívot po neblahých událostech v roce 1987 až do současnosti. Současně budou vydána i první placená DLC, v rámci kterých si můžete za Dutche přímo zahrát, využít jeho zbraně a nebo používat jeho klasický hlas.

Predator: Hunting Grounds
Název hry

Predator: Hunting Grounds

Datum vydání PS4

24. 4. 2020

Aktuální cena na PS Store

949 Kč

Vývojář

IllFonic

Žánry

Akce, Střílečka

Friday the 13th: The Game
Název hry

Friday the 13th: The Game

Datum vydání PS4

2. 6. 2017

Aktuální cena na PS Store

119 Kč

Vývojář

GUN MEDIA HOLDINGS, INC, IllFonic

Žánry

Akce, Dobrodružná

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.