EA oznámilo UFC 4, vyjde zanedlouho | Novinky

EA oznámilo UFC 4, vyjde zanedlouho

  • 11. 7. 2020, 20:00
  • Ivan Herman

Přinášíme informace o hře, první trailer i várku screenshotů.

Hlavními sportovci symbolizujícími letošní ročník se stávají Israel Adesanya a Jorge Masvidal. Přestože nejde o next-gen verzi, UFC 4 chce přijít s řadou změn ve svém systému. Přepracovaný bude vývoj postav, zdokonalení EA slibuje i v takedownech a boji na zemi poté co skolíte protivníka. UFC 4 má nabídnout široké možnosti přizpůsobení postavy, nová prostředí, hmotnostní třídy i disciplíny. Zkrátka po obsahové stránce by mělo jít o pořádnou nálož, důkazem budiž informace o 1600 různých věcí pro bojovníky.

Kompletně se mění i režim kariéry, do něhož mají silněji proniknout příběhy a informace ze zázemí bojovníků. Obecně většinou pokusy o příběh u sportovních her nedopadají dobře, tak doufejme, že se to změní a zlepší. Naopak vcelku lákavě zní budování vztahů s jinými bojovníky, abychom se mohli užit nové dovednosti.

EA Games UFC 4 bylo oznámeno zatím pouze ve verzi pro PlayStation 4, na které má vyjít již 14. srpna. UFC rozhodně není v našich zeměpisných šířkách masovou záležitostí, ale věříme, že i u nás si své fanoušky najde. Zde na závěr ještě slibovaný trailer s oficiálním představením hry:

UFC 4 Official Reveal Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.