Bungie nečekaně oznámili přídavek pro Destiny 2 a řadu dalších informací | Novinky

Bungie nečekaně oznámili přídavek pro Destiny 2 a řadu dalších informací

  • 9. 6. 2020, 20:09

Nové rozšíření přinese nové oblasti, dlouho spekulované temné podtřídy a řadu dalšího obsahu a to již poměrně brzy.

Jedenáctá sezóna v Destiny 2 je v plném proudu a Bugnie mimo jiné překapili oznámením, že v následujících hodinách dojde k otevření nového dungeonu Prophecy pro tři osoby. Nová oblast se bude nacházet na měsící Io a bude dostupná pouze pro držitele vyšších levelů. Na druhou stranu dokončení této náročné oblasti vám zajistí zcela nové DAITO brnění a také některé starší modely. Trochu nečekaně bude nová oblast dostupná pro všechny hráče a není nijak vázaná na probíhající sezóny. Zahrát si ji mohou dokonce i free to play hráči. Ačkoliv se jedná o klíčovou část obsahu pro jedenáctou sezónu, není to zdaleka všechno. K dispozici budou nové zbraně jako granátomet, nové sady brnění a také novou veřejnou událost spojenou s pyramidovou lodí, která se na Io objevila.

Destiny 2: Shadowkeep – Season of Arrivals – Prophecy Dungeon – Gameplay Trailer [UK]

Nové rozšíření bude mít název Beyond Light a zavede nás na mrazivý měsíc planety Jupiter - Europa. Tady Strážci objeví zmrzlou základnu ještě z doby Zlatého věku a také nového nepřítele, obnovenou frakci padlých v čele s Eramisem, který bude zřejmě novým hlavním záporákem přídavku. Společně s tím objeví nový typ energie nazvaný Stasis, který ale nevychází ze světla, nýbrž z temnoty. Je to poprvé za šestiletou historii Destiny 2, kdy se objevuje nový typ energie. Každá postava se s energií samozřejmě vyrovnává jinak a tak se můžeme připravit na různé herní možnosti spojené s touto podtřídou. Mimo hlavního příběhu se dočkáme samozřejmě také nového Raidu, což bude hluboká kamená krypta pro šest hráčů a jako odměny z ní budou nové zbraně využívající právě nový typ energie.

K dispozici rovněž bude speciální sběratelská edice s hezkým kufříkem, polní lahví a spoustou dalšího obsahu. Množství je ale limitované, takže případně neváhejte.

Destiny 2: Beyond Light – Gameplay Trailer

To není ale zdaleka vše co se týká nových rozšíření. Současně byl oznámen i dlouhodobější plán až do roku 2022 kdy se můžeme těšit na rozšíření The Witch Queen (2021) a Lightfall (2022). Všechna tři rozšíření by měla mít společnou dějovou linku, která se potáhne postupně celou hrou. Je to ostatně poprvé, kdy Bungie oznámili další rozšíření najednou.

Zdroj: Activision Blizzard

Tip

Víte, že Destiny 2 si můžete zahrát i zadarmo? Stačí si hru stáhnout z PS Store a můžete rovnou hrát. Pokud se vám hra zalíbí, můžete ji poté upgradovat a dokoupit si další obsah.

A jako poslední zajímavá informace z Bungie streamu je zcela určitě to, že ti hráči, který si koupí rozšíření Beyond Light pro PS4 dostanou později automatický a zdarma dostupný upgrade pro PlayStation 5. Společně s tím se vám přenese vše, co jste odehráli a získali a celá hra bude kompletně crosplatformní. Pokud tedy přejdete na PS5, budete si moci zahrát i s kamarády ze "staré" verze konzolí a to je moc dobrá zpráva.

Informací jsme se dozvěděli skutečně hodně, ale pořád zůstává spousty nezodpovězených otázek a pouze kusých zpráv. Více bychom se ale měli dozvědět v průběhu léta, kdy se určitě objeví i řada informací ohledně rozšíření Beyong Light, kterého se dočkáme už 22. září tohoto roku.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.