2K oznámilo kreslenou wrestlingovou hru WWE 2K Battlegrounds, vyjde na podzim | Novinky

2K oznámilo kreslenou wrestlingovou hru WWE 2K Battlegrounds, vyjde na podzim

  • 27. 4. 2020, 18:18

Není tomu tak dlouho co jsme se dozvěděli o zrušení letošního ročníku wrestlingového WWE 2K21. A už jsou tu s náhradou? Zajímá vás jakou? Ehm… takovou kreslenou.

Na první, druhý a nevím ani jaký další pohled se mi nezdá, že by nově oznámené WWE 2K Battlegrounds mělo být zrovna náhradou, která uspokojí fanoušky zklamané ze zrušení letošního ročníku sportovní hry. Tomu předcházela masivní kritika loňského dílu a obávám se, že Battlegrounds jen přidá na jejich rozhořčení. Akrádový kreslený styl a drsný wrestling k sobě dle našeho názoru úplně nejdou. Nic na tom nemění sni sliby vydavatele v podobě nabušené a zábavné hratelnosti. Jak se můžete sami podívat na zveřejněném traileru – hlavní hrdinové Dwayne „The Rock“ Johnson a John Cena vypadají trošku jinak než je běžně známe. Ano, budeme zde moci boxovat do protivníka i během tohoto co nám hoří ruka, v reálném wrestlingu by to asi neprošlo, ale jestli to bude opravdu taková zábava, to se ukáže letos na podzim, kdy se plánuje vydání Battlegrounds.

WWE 2K Battlegrounds Teaser Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.