Zakoupením DIRT 5 na PS4 získáte automaticky upgrade i na PS5 | Novinky

Zakoupením DIRT 5 na PS4 získáte automaticky upgrade i na PS5

  • 16. 8. 2020, 17:56
  • Jaroslav Pazdera

Pokud máte o hru zájem, máte hned snadnější rozhodování, protože se zařazuje do seznamu těch titulů, které nabídnou přechod na novou generaci zdarma.

Pokud jste přemýšleli, zda zakoupit DIRT 5 hned jak vyjde 16. října, ale na druhou stranu plánujete přejít na konzoli PS5 hned jak vyjde, tak už nemusíte nic řešit. Codemasters oznámili, že kdo si zakoupí verze pro dosluhující generaci, získá automaticky upgrade na konzole nové generace. Dostane tedy úplně nový zážitek s připravovaným enginem, který zvládne 120 fps a s vylepšenou grafikou.

Nedojde tedy k situaci jako nedávno u Control, kde bude nutné si koupit speciální Ultimate Edici, abyste dostali přístup i k next-gen verzi. Pokud už ale hru máte, tak máte smůlu a buď si znovu koupíte Ultimate Edici, nebo PS5 edici a to moc fér není. Je tedy vidět, že přechod na PS5 nebude úplně automatický u každé hry, ale někde to může mít háček.

U DIRT 5 to ale nehrozí.

Control
Název hry

Control

Datum vydání PS4

27. 8. 2019

Aktuální cena na PS Store

175 Kč

Vývojář

505 Games, Remedy Entertainment

Žánry

Akce, Střílečka, Dobrodružná

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.