Zajímavé statistiky z hraní Days Gone po jednom roce | Novinky

Zajímavé statistiky z hraní Days Gone po jednom roce

  • 27. 4. 2020, 18:07

Uplynul přesně rok od vydání hry Days Gone a její tvůrci se na Twitteru pochlubili zajímavou info grafikou vyobrazující statistiky z jejího hraní.

Pro Bend Studio to byl velký okamžik a nutno podotknout, že celý ten rok se o hru také náležitě starali. Řada zdarma distribuovaných updatů a DLC s novým obsahem, které už tak ohromný otevřený svět ještě zlepšily. A právě u příležitosti prvních narozenin se s námi podělili o čísla, jakých se podařilo za těch dvanáct měsíců dosáhnout hráčům Days Gone. Hráči k aktuálnímu okamžiku strávili v Days Gone kumulovaně neuvěřitelných 200 milionů hodin. Během nich padlo 45 milionů nepřátelských skupin a získáno 100 milionů PS trofejí. Všechno jsou to hodně vysoká čísla, jimž dominuje plno nul. A zároveň tyto statistiky jen dokládají úspěšnost titulu. Pokud jste hru ještě neměli vyzkoušet, pak doporučujeme vydržet, obvykle právě v souvislosti s výročím přichází také zajímavá slevová nabídka na PS Store.

Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.