Steelrising je připravované RPG z alternativní doby vlády Ludvíka XVI | Novinky

Steelrising je připravované RPG z alternativní doby vlády Ludvíka XVI

  • 7. 7. 2020, 22:45
  • Jaroslav Pazdera

V rámci události Nacon Connect bylo představeno velmi zajímavé RPG od tvůrců GreedFall.

Další z her, které byly představeny vydavatelem Nacon je zvláštní RPG. To se odehrává v Paříži za vlády Ludvíka XVI, ale oproti skutečnosti lid terorizuje Ludvíkova armáda mechanických figurín. Hlavní hrdinka Aegis se tak vydává do boje proti těmto "robotům" a bude se snažit ukončit násilí a revoluci, které ničí celé hlavní město Francie. Námět je skutečně originální, ale vyjma teaser traileru a informace, že hra vyjde na PC a konzole nové generace, jsme se nic dalšího nedozvěděli.

Steelrising | Teaser Trailer

Předchozí hra studia Spiders byla GreedFall, průměrné RPG z Viktoriánské éry, kdy země umírá přelidněním, znečištěním a různými nemocemi. Vy se tak musíte vydat hledat odlehlý ostrov, kde snad bude možné přežít. Námět je to tedy velmi odlišný do nově připravovaného titulu. Ale uvidíme, třeba se autoři poučili z předchozích chyb a předloží nám kvalitní RPG.

GreedFall
Název hry

GreedFall

Datum vydání PS4

10. 9. 2019

Datum vydání PS5

30. 6. 2021

Aktuální cena na PS Store

829 Kč

Vývojář

Spiders

Žánry

Akce, Dobrodružná, RPG

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.