Rocket League slaví pět let a nabízí zajímavé statistiky | Novinky

Rocket League slaví pět let a nabízí zajímavé statistiky

  • 8. 7. 2020, 08:00
  • Jaroslav Pazdera

Zdá se to jako včera, kdy hra vyšla jako jedna z her zdarma v rámci PS Plus a od té doby založila vlastní segment herního trhu.

Uběhlo už pět let od vydání tohoto "fotbalu s auty", ve kterém se v malých vozítkách různých druhů snažíte dát soupeři góla obřím míčem. Za tu dobu se odehrála řada věcí a tak nám autoři z Psyonix přiblížili ty nejzajímavější čísla formou přehledné statistiky. Za celou dobu si hra našla přes 75 milionů hráčů, kteří odehráli pět miliard zápasů a skoro třicet miliardkrát padl gól. Z původní nabídky deseti vozidel se stalo sedmkrát tolik a každé vozítko má nepřeberné možnosti individualizace. Bez zajímavosti není ani to, že oficiální liga v Rocket League už chystá desátou sezónu. Nezbývá tedy nic než autorům pogratulovat a popřát mnoho úspěchu do další pětiletky.

Zdroj: Psyonix, Inc.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.