Resident Evil Village dorazí jak na PS5 tak i PS4 a nabízí nové video | Videa

Resident Evil Village dorazí jak na PS5 tak i PS4 a nabízí nové video

  • 21. 1. 2021, 23:55
  • Jaroslav Pazdera

Obavy majitelů starých konzolí, že půjde jen o next-gen titul, se ukázaly jako liché.

Resident Evil Showcase skončila doslova před pár hodinami a zřejmě hlavním lákadlem byly nové informace o Resident Evil Village. Krom toho, že demoverze vyjde prakticky kažodu minutou a nabídne nám krátký příběh, který bude zcela mimo příběh samotné hry, jsme se dozvěděli, že hra dorazí jak na stávající, tak na minulou generaci konzolí. Nemusí se tak bát majitelé PS4, že by byli ponecháni napospas. Hra navíc nabídne zdarma upgrade, takže pokud si prvně koupíte PS4 verzi a posléze konečně seženete konzoli PS5, budete si moci stáhnout next-gen verzi.

Lady Dimitrescu

Dále jsme se dočkali dalšího videa, kterému vévodí opět elegantní ohromná dáma, která má díky prezentačce i jméno. Jedná se o Lady Dimitrescu, tedy paní spojenou přímo se zámkem, který bude hlavní lokací hry. Jedná se o paní, která dalece vyčnívá nad všechny kolem, včetné svých sidekicků. Jaké je její spojení se zámkem, co má za lubem a celý příběh týkající se její osoby se snad dozvíme přímo ve hře. Vše je zatím zastíněno tajemnou mlhou. Mimo to vidíme i spoustu nových lokací, ze kterých temná atmosféra přímo sála. Hra rozhodně bude něco pro fanoušky hororových her.

A to nejlepší nakonec, víme i přesné datum vydání, které by mělo být 7. května 2021. Do té doby se ale dočkáme ještě jedné další demoverze.

Resident Evil Village - 3rd Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.