Nový gameplay z Call of Duty Cold War | Videa

Nový gameplay z Call of Duty Cold War

  • 16. 9. 2020, 22:58
  • Jaroslav Pazdera

Nové gameplay video nám ukazuje část jedné mise přímo z kampaně, použití různých zbraní a vybavení, a to ve velice luxusní kvalitě.

Call of Duty Black Ops Cold War je jedna z her, která byla oznámena již dříve, ale v rámci akce PlayStation Showcase jsme dostali nový gameplay trailer, který ukazuje jednu misi z kampaně. V ní se vydáme skrze džungli až k místnímu letišti, kde je třeba zastřelit nepřátelskou postavu. To se úplně nevyvede, což vede k vybuchující honičce po letištní ploše, souboje vozidlo na vozidlo a využití malého říditelného vozítka k zneškodnění unikajícího letadla. Nemohli jsme si nevšimnout, jak je hra naprosto plynulá a detailní a záznam se dá zobrazit i v luxusním 4K rozlišení. Jediné, co vypadalo trochu divně, je sledování vystřelené kulky až k cíli, ale u Call of Duty jsme na takové věci zvyklí.

Hry se dočkáme 13.11. pro PS4 i pro PS5. Případný upgrade z PS4 je zpoplatněn nutností zakoupit si lepší edici.

'Nowhere Left to Run' Teaser - Call of Duty®: Black Ops Cold War
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.