Mafia: Trilogy prozrazena i s detaily | Spekulace

Mafia: Trilogy prozrazena i s detaily

  • 18. 5. 2020, 19:24

Na australském PS Storu se objevila kompletní edice Mafia: Trilogy, přičemž na oficiální představení stále čekáme. Co PS Store prozradil?

Bundle Mafia: Trilogy bude obsahovat všechny tři díly série. Objevil se nečekaně v australské verzi PlayStation Store, ovšem následně zase zmizel, a tak si musíme počkat na oficiální představení, které má proběhnout zítra. Co zalistování bundlu prozradilo o jeho obsahu?

Mafia: Definitive Edition

V souvislosti s prvním dílem, na který se určitě všichni budou těšit nejvíce, máme jednu nemilou zprávu na úvod. Přestože si ji také zakoupíte v rámci celého packu, k vydání má opravdu dojít až 28. srpna. Tvůrci vzali celý první díl a úplně od základu ho přepracovali. Samozřejmě se zachováním původního obsahu a hratelnosti. V hlavní roli se zde nemůže představit nikdo jiný než Tommy Angelo během období prohibice. Také už se nemůžete dočkat?

Mafia II: Definitive Edition

Druhý díl prošel kompletním remasterem do moderní HD grafiky. Jak všichni fanoušci dobře vědí, zde bude hlavním hrdinou Vito Scaletta.

Mafia III: Definitive Edition

Třetí díl s hlavním hrdinou, který už v základu vyšel na PS4, se nedočkal větších úprav, prozatím ani není jasné, jestli budou součástí i všechna DLC, nebo nikoli. Australský PS Store o nich žádné informace v popisku neměl. Hlavní hrdina Lincoln Clays zde znovu buduje svoji rozvrácenou rodinu po návratech z bojů ve Vietnamu.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.