Mafia 3: Definitivní Edice skrývá odkaz na zrušenou hru Rhapsody | Spekulace

Mafia 3: Definitivní Edice skrývá odkaz na zrušenou hru Rhapsody

  • 26. 5. 2020, 10:41

Definitivní edice nepřinesla žádný nový obsah. Přesto sem tvůrci ze studia Hangar 13 ukryli malý odkaz na jejich původní špiónskou hru, která nikdy nevyšla.

Takzvané Easter Eggy, tedy skryté zprávy či odkazy, jsou vždy zajímavé a určené pro ty nejvěrnější fanoušky zabývající se jejich lovem. Český Youtuber Sliderv2 nyní právě v Definitivní edici třetího dílu Mafia nějaké takové skryté odkazy objevil. Například jde o mapu Berlína, přičemž hra jako taková nemá s Německem nic společného. Podle všeho by tak mělo jít o zrušený projekt českého studia Hangar 13 – špiónské hry Rhapsody. Ta nás měla zavézt právě do Berlína v osmdesátých letech a hratelností měla nejvíce připomínat asi sérii Hitman.

Mafia 3 - Berlín ze zrušené hry Rhapsody

Jak se můžete sami podívat na videu výše – jde o nahrubo zpracovaný koncept celého města, i když pouze v bílé barvě a bez jakékoli textury budov. I když se tam může procházet, tak nic nejde dělat a všude jsou pouze základní geometrické tvary. Město je to ale opravdu rozsáhlé… Hra Rhapsody podle všeho měla běžet na stejném enginu jako Mafia 3 a je zajímavé spekulovat, proč zde mapa zůstala. Chtěli tím cíleně tvůrci dát o něčem vědět?

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.