DOOM Eternal a The Elder Scrolls Online potvrzeno pro PlayStation 5 | Novinky

DOOM Eternal a The Elder Scrolls Online potvrzeno pro PlayStation 5

  • 6. 8. 2020, 21:50
  • Ivan Herman

Obě tyto hry již mají potvrzený upgrade na next-gen konzole, a to zdarma.

S tím jak se blíží příchod nové generace konzolí, měli bychom se čím dál tím častěji dozvídat, jak to bude s některými stávajícími hrami. A seznam titulů, které již dříve vyšly, ale dál budou plně podporované, se víc a víc rozrůstá. Aktuálně si můžeme připsat DOOM Eternal a také The Elder Scrolls Online. Jak oznámil vydavatel Besthesda, obě získají plnohodnotný upgrade, dostupný pro majitele PS4 verze naprosto zdarma.

Tento upgrade na PS5 verzi má přijít současně s vydáním konzolí nové generace. Ve skutečnosti na tom není nic překvapivého, protože k DOOM Eternal se chystají dvě velká příběhová DLC, stejně tak The Elder Scrolls Online také stále žije a mají přibývat nové placené balíčky. Tím pádem se rozhodně vydavateli vyplatí investovat do portu pro PS5, aby hry stále žily.

The Elder Scrolls Online
Název hry

The Elder Scrolls Online

Datum vydání PS4

9. 6. 2015

Aktuální cena na PS Store

1 849 Kč

Vývojář

ZeniMax Online Studios

Žánry

MMO, RPG

Bethesda každopádně v novém vyjádření zmínila pouze tyto dvě hry, takže zůstává otázkou, jak to bude s jejich dalšími tituly. Až v následujících týdnech se máme dozvědět detaily o tom, jaká vylepšení budou obsahovat verze pro PS5. Nemusíte se tak bát nového Dooma pořídit, například v aktuální slevové akci na PS Store, kam byl v tomto týdnu doplněn.

Doom Eternal
Název hry

Doom Eternal

Datum vydání PS4

20. 3. 2020

Aktuální cena na PS Store

1 799 Kč

Vývojář

Bethesda Softworks, id Software

Žánry

Akce, Střílečka

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.