Dlouhý gameplay trailer na Ghostrunner | Videa

Dlouhý gameplay trailer na Ghostrunner

  • 14. 6. 2020, 15:12
  • Redakce

Ukazuje hodně rychlý parkurový náboj hry, ale také brutální práci s mečem.

V Ghostrunner platí, že abyste zničili ozbrojené protivníky, vám stačí relativně obyčejný meč. A taky pořádná dávka rychlosti a svižnosti, navíc ve spojení s dalšími super schopnostmi. Proti hlavnímu hrdinovi budou stát protivníci ozbrojení střelnými zbraněmi, někdy i štíty a chybět nemají ani velcí roboti.

Hratelnost se nese v hodně rychlém tempu a pro úspěch jsou asi nejdůležitější rychlé pohyby ve stylu parkuru. Meč zde bude hlavní zbraní, i když dojde i na různé speciální schopnosti – na záběrech z hraní je vidět například telekinese, pomocí níž protivníka odhodíme do dálky.

Příběh Ghostrunner se odehrává v budoucnosti po globální zkáze, kdy se pozůstatky lidstva přestěhovaly do ohromné věže postavené Architektem, který před lety záhadně zemřel. Každý zde zná skutečnou pravdu, ale nikdo ji neříká nahlas. Světu vládne tvrdý Keymaster. Chystá se ovšem vzpoura a právě vy se stanete kybernetickým válečníkem schopným bojovat jak ve fyzickém světě, tak v kyberprostoru.

Toto akční dobrodružství vyjde pro PlayStation 4 v letošním roce bez zatím bližší specifikace termínu.

Ghostrunner: 16 Minutes of Gameplay | Summer of Gaming 2020
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.