Cuphead spatřen na PS Store a zřejmě konečně míří na PS4 | Spekulace

Cuphead spatřen na PS Store a zřejmě konečně míří na PS4

  • 28. 7. 2020, 10:52
  • Jaroslav Pazdera

Ikonická akční hra se zatím konzoli od Sony vyhýbala, ale tomu je, zdá se, konec.

Cuphead, tato kultovní náročná hra, která neodpouští žádné chyby, vyšla už v roce 2017 a získala fenoménální úspěch především díky streamerům, kteří jej hráli, nezvládali, nadávali a lidem se to líbilo. Pozdeji vyšla i edice pro Nintendo Switch a speciální verzi je možné hrát dokonce na displejích vozidel Tesla, když se nudíte a čekáte, až se vám auto "natankuje". Jen konzole PS4 vyšla naprázdno, což se ale zřejmě brzy změní. Jeden z všímavých uživatelů si všiml, že se mu ve Store objevil Cuphead jako nová hra. Jak sám píše, záznam v obchodě se nedá zatím otevřít a ani nám nejdou infomace o něm aktualizovat, ale jako náznak je to dostatečné.

Cuphead je akční arkáda, kde bojujete proti spoustě různých nepřátel, kteří mají různé schopnosti a jedině perfektní načasování vám umožní dostat se dále. Kola budete neustále opakovat dokola, až se je dokonale naučíte procházet a protože i jedna malá chybička může znamenat konec, může to odnést i nejeden ovladač. Přesto se jedná o skvělou hru v retro stylu starých komiksů, s nádhernou grafikou, výborným ozvučením a velmi náročnou, ale návykovou hratelnosti.

Odhadujeme, že k oznámení hry dojde velmi brzy a to samé ostatně potvrzuje i moderátor The Game Awards Geoff Keighley, který napověděl, že v úterý 28.7. můžeme čekat nějakou velkou informaci od jedné z našich oblíbených indie her. Okomentoval přímo i příspěvek, který vidíte níže, ale to později smazal.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.