Cuphead potvrzeno pro PS4 a hned i vychází | Novinky

Cuphead potvrzeno pro PS4 a hned i vychází

  • 28. 7. 2020, 18:07
  • Martin Nejedlý

Spekulace se potvrzují a kromě oznámení přinášíme hned i launch trailer, hra je již v prodeji!

I takový může být příchod nové hry na PlayStation. Tvůrci ze StudioMDHR dnes oznámili příchod oblíbeného a úspěšného titulu Cuphead na PlayStation 4 a současně s tím hra přichází také do prodeje. Vysvětlují se tak dřívější spekulace, protože PS4 verze byla prozrazena právě zalistováním na PS Store.

CUPHEAD PlayStation 4 Launch Trailer

Nad tímto odstavcem si již můžete pustit launch trailer představující hru pro všechny majitele PlayStation 4. Cuphead se řadí mezi klasické akční arkádovky, ve které vás čeká běhání a střílení v kresleném stylu ze třicátých let. Právě svým originálním pojetím a grafickým zpracováním si již Cuphead získalo miliony fanoušků po celém světě a PS4 bylo doposud jedinou platformou, kde hra nebyla k dispozici.

Hrát můžete za Cupheada nebo Mugmana, a to jak v singleplayeru, tak lokální kooperaci. Postupně zavítáte do mnoha podivných světů, učíte se nové pohyby, nacházíte další zbraně… a nečekejte procházku růžovým sadem, Cuphead se řadí mezi hardcore tituly, které vám nedají nic zadarmo. Hra je již v prodeji na PS Store a to za cenu 549 Kč.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.