Call of Duty: WWII bude hrou zdarma v PS Plus | Novinky

Call of Duty: WWII bude hrou zdarma v PS Plus

  • 25. 5. 2020, 17:45

Sony opět překvapilo a všechny zaskočilo náhlým oznámením první hry, která bude k dispozici zdarma pro předplatitele PS Plus v červnu.

Během tohoto týdne jsme očekávali, že se dozvíme, jaké hry budou v červnu zdarma pro předplatitele. Avšak náhle Sony skrz Twitter oznámilo již dnes, že jednou z her bude právě CoD: WWII. Navíc také nezvykle má být k dispozici již od zítřka, tedy od 26.5. Mimochodem, jak jsme vás již informovali, začala právě dnes akce Days of Play, v rámci níž si můžete předplatné pořídit za akční cenu 999 Kč na 12 měsíců. Prozatím u klasických prodejců, později i digitálně přes PS Store. Během tohoto týdne se máme dozvědět další detaily o chystaných titulech v nabídce PS Plus. Nebude nakonec Call of Duty: WWII úplně nad rámec dvou běžných her? Nebo ho doplní klasicky jeden další titul? Na to všechno by nám mělo Sony brzy poskytnout odpovědi. Na internetu se během dneška žhavě spekulovalo o tom, že červnovou hrou zdarma by měl být Spider-Man. Úplně se s tím neztotožňujeme, protože platí zlaté pravidlo – hry zdarma v PS Plus zásadně nejsou v tu dobu v akci či slevě. A právě Spider-Man je jedním z titulů v Days of Play. Například Call of Duty: WWII bylo naposledy zlevněné letos v dubnu, kdy stálo na PS Store 540 Kč.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.